Cultura 05/08/2014

Els Pets actuaran amb orquestra a Cap Roig

El concert serà diumenge 10 al festival de Cap Roig, després de l'actuació de La Iaia, i comptarà amb la Petita Gran Orquestra

1 min

Els Pets estan en plena gira de presentació del seu darrer disc, L'àrea petita. Una de les cites centrals del 'tour' serà aquest diumenge al festival de Cap Roig de Calella de Palafrugell, on actuaran després del grup osonenc La Iaia. La banda de Constantí ha decidit oferir un concert especial i tocar acompanyats d'orquestra. El trio pujarà a l'escenari acompanyats de la Petita Gran Orquestra per interpretar "un recull de cançons inèdit i especial per a l'ocasió", on hi haurà cançons del nou disc i els èxits més populars de la seva trajectòria.

"Serà un concert especial on sonarem amb un embolcall de luxe, i una excusa perfecta per celebrar tot el que ens ha donat aquest últim disc, les més de 12.000 còpies venudes, el premi al millor disc pop de l'any, els quaranta concerts d'aquesta gira, però sobretot volem que serveixi per donar-vos les gràcies per fer-nos sentir tan estimats durant gairebé trenta anys de carrera", diuen Els Pets en un comunicat.

Els següents bolos seran a Manlleu (dia 14), Platja d'Aro (dia 16), Sitges (dia 21), Pineda de Mar (dia 22), Passanant (23) i Figueres (dia 30).

stats