Cultura 01/09/2015

L'Ermitage de Barcelona s'ubicarà al port en un edifici nou de 3.800 metres quadrats

TV3 i Catalunya Ràdio avancen el canvi d'intencions dels organitzadors de la sucursal del museu rus, l'ubicació del qual estava prevista a la Duana del Port de Barcelona

Ara
1 min
El director de l'Ermitage, Mikhail Piotrovski en una imatge d'arxiu / WIKIMÈDIA COMMONS

BarcelonaLa seu de l'Ermitage de Barcelona no serà la Duana del Port de Barcelona, tal i com s'havia dit, sinó un edifici de nova construcció de 3.800 metres quadrats. El futur museu s'ubicarà en un terreny portuari de 12.000 metres quadrats, segons va avançar el director de la institució, Mikhail Piotrovsky, al corresponsal de TV3 i Catalunya Ràdio a Rússia, Manel Alías durant una entrevista emesa dilluns a la nit.

El director de l'Ermitage confia que el nou museu, que estarà dirigit per Jorge Wagenberg, podrà obrir les portes a finals del 2017 o durant els primers mesos del 2018. Així mateix, va destacar la importància que l'Ermitage de Barcelona estigui al port perquè els turistes que arribin a Barcelona per mar tindran un lloc que podran visitar a prop.

Pel que fa a la selecció de peces de la col·lecció del museu rus que vindran a Barcelona, Piotrovsky va afirmar que serà "ambiciosa".

stats