L'Acústica arriba als 95.000 espectadors

Segons l'organització, "els canvis estructurals del festival han permès poder acollir més públic d'una manera més còmode"

El festival Acústica de Figueres ha anunciat en un comunicat que unes 95.000 persones han passat pel certamen, celebrat de dijous a diumenge. L'any passat van xifrar el públic en 90.000 espectadors. Segons l'organització, "els canvis estructurals del festival han permès poder acollir més públic d'una manera més còmode". També la zona de restauració ha canviat, amb una fira de 'food trucks'.

La combinació dels concerts íntims i dels concerts massius del festival, "han funcionat a la perfecció". Els concerts més multitudinaris han estat a l'escenari Rambla, especialment els d’Els Amics de les Arts, Els Catarres i la Companyia Elèctrica Dharma. Mishima, Dover i Molotov Jukebox amb Natalia Tena han omplert la Plaça Catalunya.

També destaquen que l'Acústica hagi servit perquè artistes emergents com Projecte Mut, Maïa Vidal, Germà Negre, Joan Rovira o Crossing s'hagin donat a conèixer davant d'un públic massiu que els veia per primera vegada. L'Acustiqueta també ha tingut bona acollida, amb grups com Manel Fuentes & The Spring’s Team, Delafé y las Flores Azules i Lax'n'Busto.

El públic ha valorat molt positivament la Fira Food Trucks, el renovat espai gastronòmic del festival, que ha reunit a milers de persones cada nit, atrets per la nova oferta de restauració i la seva estètica vintage.