Música

120.000 euros per dirigir el Liceu

El teatre aprova la convocatòria del concurs per substituir Christina Scheppelmann

Un sou de 120.000 euros anuals, que "s'adaptarà, si escau, als mèrits aportats per la persona seleccionada", serà la retribució salarial que rebrà qui substitueixi Christina Scheppelmann al capdavant de la direcció artística del Gran Teatre del Liceu.

La comissió executiva del Liceu ha aprovat la convocatòria del concurs per proveir el càrrec de la direcció artística, i les bases del qual es poden consultar a la web del teatre. Les sol·licituds es poden presentar fins al 30 de novembre deL 2018, i el procés de selecció acabarà el 31 de gener del 2019. El contracte serà de quatre anys prorrogables.

Segons el Liceu, el perfil que busquen és el d'una persona que "aporti una experiència àmplia i acreditable de programació artística en els àmbits propis del Gran Teatre del Liceu". També ha de tenir "un significatiu coneixement i agenda dels diferents intervinents en l’àmbit operístic, tant en l’òrbita local com internacional" i ha d'acreditar "experiència en la gestió econòmica de les programacions de les temporades artístiques i el necessari equilibri pressupostari".