Música
Cultura 08/05/2014

Sergio Dalma, Mishima, Els Amics de les Arts i Miguel Poveda, entre els grups del festival Arts d'Estiu

Carlos Latre, el mag Antonio Díaz, Leo Harlem i Sergio Olalla actuaran en l'apartat escènic del festival de Pineda de mar, que se celebrarà del 4 de juliol al 30 d'agost

ARA / Agències
2 min
El grup Mishima / ARTSDESTIU.COM

BarcelonaEl festival Arts d'Estiu ha presentat aquest dijous el programa de la quarta edició, que se celebrarà del 4 de juliol al 30 d'agost a l'Espai Sant Jordi de Pineda de Mar. Hi actuaran els artistes Sergio Dalma, Mishima, Els Amics de les Arts, Els Pets, Miguel Poveda i Deudeveu.

Poveda presentarà el seu "particular viatge" pel flamenc i la cobla de la mà d''ArteSano' i la seva interpretació al piano, mentre que Sergio Dalma celebrarà 25 anys de carrera amb 'Cadore 33'. Mishima, Els Amics de les Arts i Els Pets presentaran en el certamen les seves novetats discogràfiques: 'L'ànsia que cura', 'Només d'entrar hi ha sempre el dinosaure' i 'L'àrea petita', respectivament. A més, Deudeveu debutarà amb el seu primer àlbum, 'Junts'.

El cartell també compta, en la secció d'arts escèniques, amb Carlos Latre i el seu 'Latreshow', Leo Harlem i Sergio Olalla amb els monòlegs 'Què hi ha un altre cop?' i Antonio Díaz, el Mag Pop.

Cada nit de divendres entre juliol i agost hi haurà una actuació programada. Segons ha explicat el director artístic del festival, Xevi Gómez, l'Espai Sant Jordi "és el nou emplaçament del certamen i té un aforament de 1.200 persones".

Música de qualitat a preus assequibles

Una de les apostes del certamen d'enguany és "la música de qualitat a preus assequibles", per la qual cosa el preu mitjà de l'entrada serà d'entre 15 i 18 euros -la més cara serà de 50 euros-, gràcies als cinquanta voluntaris que participen en el festival.

En les tres edicions anteriors, el festival ha programat 28 espectacles d'artistes com Sara Baras, Manel, Peret i Andrea Motis, entre d'altres, i ha rebut 11.000 espectadors. Arts d'Estiu és una iniciativa del Centre Cultural i Recreatiu de Pineda de Mar i té un pressupost total de 220.000 euros.

stats