Cultura
Cultura 01/07/2015

El festival Emergent portarà més de 50 propostes artístiques a nou municipis gironins

L'onzena edició del certamen, que comença demà a Celrà, comptarà amb Mazoni, Albert Pla, Pep Plaza o Tortell Poltrona, entre d'altres

Acn
1 min
Banyoles: cançó, poesia i teatre

GironaDurant tres caps de setmana, l'onzena edició del festival Emergent portarà més de 50 propostes artístiques a nou municipis gironins. Pel certamen passaran noms consolidats com Albert Pla, Mazoni, Pep Plaza, Màrius Serra o Tortell Poltrona que es combinaran amb propostes emergents. Dansa, circ, màgia, humor, teatre, poesia i, sobretot, música, tindran protagonisme en un festival que demà dijous començarà a Celrà amb un concert d'Obeses. Enguany, els organitzadors han avançat l'horari per fer-lo més familiar i totes les sessions seran a les nou del vespre. Les entrades tenen un preu de 10 euros (7 si es compren anticipadament als ajuntaments) i els menors de 12 anys entren de franc.

Els municipis que acolliran l'onzena edició del festival Emergent són Celrà (2 de juliol), Quart (3 de juliol), Sant Gregori (4 de juliol), Sarrià de Ter (9 de juliol), Cervià de Ter (10 de juliol), Madremanya (11 de juliol), Vilablareix (16 de juliol), Fornells de la Selva (17 de juliol) i Llagostera (18 de juliol).

Si no es compren anticipadament als ajuntaments, les entrades tindran un preu de 10 euros. També es posaran a la venda abonaments de tres dies per 20 euros i de tot el festival per 40 euros. Els menors de 12 anys entren de franc.

stats