Arts escèniques
Cultura 20/10/2021

El festival Passatge Insòlit s'expandeix per recuperar el volum d'espectacles

La setzena edició es reparteix en quatre espais per acollir més públic

Ara
1 min
'Arquitectura de fira', d'Antigua&Barbuda.

BarcelonaEls firaires tornaran a plantar les seves atraccions al festival Passatge Insòlit de Santa Coloma de Gramenet. Però s'agafaran més espai: Can Roig i el Teatre Sagarra es mantenen com l'any passat i s'hi inclouen espais emblemàtics els Jardins de la Torre Balldovina i el Teatre La Colmena. Els dies 22, 23 i 24 d'octubre se celebrarà la setzena edició del festival Passatge Insòlit, que amplia la programació a 12 espectacles de 10 companyies.

El festival ha elaborat un nou mapa on presenta diversos espais a menys de 10 minuts perquè es puguin veure diferents espectacles en un sol dia.

La inauguració serà amb Fragile 2.0, un espectacle de la companyia LaBú Teatre que ofereix una mirada poètica i reflexiona sobre la fragilitat humana, tan present durant la situació pandèmica. Mobilus, d'Addaura Visual, és una altra de les peces més esperades: en aquesta es ret homenatge a l'escultor Alexander Calder. També hi haurà propostes més firaires: les companyies Tombs Creatius, Antigua & Barbuda i els holandesos Circusdrome presentaran cinc activitats interactives per a tots els públics. Dos imperdibles més: el circ contemporani de Los Galindos i l'obra El Patio, de la companyia La Rioja. Les entrades estan disponibles a Koobin.

stats