Art
Cultura 20/05/2014

ZA!, Raydibaum, Brodas Bros i Oximoron, entre els primers confirmats al Festus Torelló

La 17a edició del festival d'arts al carrer tindrà lloc el 27 i 28 de juny i comptarà amb espectacles musicals, visuals i d'arts escèniques

Ara
1 min

BarcelonaEl Festus de Torelló, un festival d'arts al carrer que congrega artistes de diverses disciplines, ha anunciat els primers confirmats per a la 17a edició, que tindrà lloc el 27 i 28 de juny.

En música, comptarà amb l'assistència dels grups barcelonins ZA! i Raydibaum. Ambdues formacions presentaran els seus últims treballs, l'àlbum, 'WANANANAI' i el disc 'Estructures sota terra', respectivament.

En arts escèniques, els primers confirmats són la companyia de dansa i cultura urbana Brodas Bros i Loco Brusca, que barreja diferents tècniques corporals, com teatre físic, mim o 'butoh', i presentarà el seu nou xou, 'Mr. X', un espectacle per "reflexionar i a la vegada riure'ns de nosaltres mateixos i de la vida moderna que portem".

Finalment, en arts visuals, es presentarà el treball d'Oximoron, 'La Chaise d'Animation'. Per altra banda, Hilomental portarà a Torelló una de les seves Sesiones Videológicas, converses per interpretar el "superàvit audiovisual" a través de vídeos.

En els propers dies es coneixerà la resta de programació del festival.

stats