Cinema
Cultura 19/09/2012

La Filmoteca dedica un cicle a les pel·lícules que poden optar als premis Gaudí

La programació s'inaugura amb 'Any de Gràcia', de Ventura Pons, el divendres 21 de setembre

Ara
1 min
'Any de Gràcia', de Ventura Pons

Barcelona'Any de Gràcia', de Ventura Pons, inaugurarà el divendres 21 de setembre a la Filmoteca de Catalunya el cicle de pel·lícules 'gaudinables'. Fins al desembre, el públic i els membres de l'Acadèmia de Cinema tindran l'oportunitat de revisar els films que poden ser candidats als pròxims Premis Gaudí. La projecció d''Any de Gràcia', a les 17 h, comptarà amb la presència de Ventura Pons i del director de la Filmoteca, Esteve Riambau.

Entre les pel·lícules que formen part del cicle destaquen 'Rec 3. Génesis', de Paco Plaza; 'Els nens salvatges', de Patricia Ferreira; 'Red lights', de Rodrigo Cortés; 'The Pelayos', d'Eduard Cortés; 'El sexe dels àngels', de Xavier Villaverde, i els documentals 'Hollywood talkies', d'Òscar Pérez i Mia de Ribot, i 'Al fossat', de Ricardo Íscar.

Als V Premis Gaudí, que es lliuraran el diumenge 3 de febrer del 2013, hi participen les pel·lícules −llargmetratges, documentals i pel·lícules per a TV− qualificades per l'Institut Català d'Empreses Culturals (ICEC), estrenades entre el dissabte 10 de desembre del 2011 i el divendres 7 de desembre del 2012 i els curtmetratges qualificats fins al 2 de novembre.

stats