Cinema
Cultura 30/11/2011

Xavier Trias presentarà la pel·lícula 'Floquet de neu' demà al Zoo amb Elsa Pataky

La pel·lícula infantil d'animació il·lustra l'arribada del petit primat blanc i com els goril·les negres no l'accepten. La protagonitzen Pataky i Pere Ponce i s'estrenarà als cinemes el 23 de desembre

Ara
1 min
Pataky i Floquet de Neu

BarcelonaFloquet de neu s'estrenarà el 23 de desembre per ser una de les revelacions del Nadal. La pel·lícula està ambientada als anys 60, l'època en què el Floquet de neu va arribar a Barcelona. La seva entrada al Zoo és problemàtica, perquè els companys negres no l'accepten. Per intentar-se convertir en un més del grup, fuig a la recerca d'una bruixa (Elsa Pataky) perquè el "pinti" de negre.

La pel·lícula mescla imatge real i animació i es va poder enregistrar al Zoo gràcies l'acord amb l'Ajuntament de Barcelona, que va cedir la marca Floquet de neu el 2009 per fer una pel·lícula internacional a les productores Filmax, Muf Animation i Utopia Global. És el primer pas per celebrar els 120 anys del zoològic. Per això demà l'alcalde Xavier Trias presentarà el film, al costat d'Elsa Pataky. La cinta s'estrenarà el 23 de desembre.

stats