Cultura 02/12/2020

La fundació Blueproject Foundation tanca la seu del Born

Després de set anys, clausura el projecte amb tres 'performances' i l'exposició de l'artista Serj

Ara
1 min
La galeria Blueproject Foundation amb les obres de Serj

BarcelonaLa galeria Blueproject Foundation tancarà la seva seu al carrer Princesa de Barcelona el 20 desembre del 2020. Després de set anys d'activitat, la fundació deixa l'espai expositiu i es pren un temps per a una possible reformulació, ha informat en un comunicat.

L'exposició que es podrà veure és de l'artista italià Marcello Plebani, de nom artístic Serj, que reflexiona sobre el concepte de la caça ritual i el significat dual del concepte sustine et abstine, que significa aguanta i renuncia, els dos extrems del sentiment humà per a Epictet. El dijous 3 de desembre tindrà lloc en streaming la performance Vain de l'artista brasilera Rubiane Maia. Les dues últimes performances es podran veure presencialment a la Blueproject, el dissabte 12 desembre amb Laura Llaneli i Julián Pacomi, i el dissabte 19 de desembre amb Laura Ramírez i Andrea Zavala.

La Blueproject va néixer de la mà de Vanessa Salvi i amb el nom volia homenatjar al seu pare, el col·leccionista Carlo Salvi, mort el 2010. La galeria ha acollit exposicions de la col·lecció, amb peces de Warhol o Basquiat, i mostres d'artistes com Ignasi Aballí, ara fa un any, amb el seu primer projecte arquitectònic.

stats