Cinema
Cultura 07/09/2014

George R. R. Martin publicarà un llibre sobre la història dels Set Regnes de Ponent

'The World of Ice & Fire: The Untold History of Westeros and the Game of Thrones' arribarà a les llibreries nord-americanes el 28 d'octubre i està escrit en col·laboració amb Elio M. García Jr. i Linda Antonsson

Ara
1 min
Sí: George R.R. Martin. No: Alberto Fabra

BarcelonaLa notícia que esperen tots els fans de 'Cançó de gel i foc', la sèrie de novel·les que han inspirat la sèrie 'Joc de trons', s'haurà de fer esperar una mica més. George R. R. Martin ha anunciat que a l'octubre publicarà un nou llibre, però no serà l'esperada nova entrega de la saga literària –presumiblement titulada 'The Winds of Winter'–, sinó un volum sobre la història dels Set Regnes de Ponent, el món on transcorre l'acció de les novel·les i la sèrie.

'The World of Ice & Fire: The Untold History of Westeros and the Game of Thrones' arribarà a les llibreries nord-americanes el 28 d'octubre i hi haurà nombroses il·lustracions. El llibre estarà firmat també per Elio M. García Jr. i Linda Antonsson, els dos responsables de la web westeros.org, un portal de referència per als fans de la saga. L'obra resumirà els principals esdeveniments històrics, mites i llegendes de les diferents eres de Ponent, des de l'era de l'alba i l'arribada dels primers homes fins a l'era dels herois i les victòries d'Aegon el conqueridor.

stats