CULTURA
Cultura 19/10/2011

Gerard Quintana: "La meva llengua és el català, però no sóc un talibà i no penso imposar-la a la gent que m'estimo"

El cantant ha sortit al pas de les crítiques que ha rebut arran del programa 'El convidat (TV3)' d'aquest dilluns

Ara
1 min
Sopa de Cabra ofereix  aquest cap  de setmana, Ahir i avui, Al Pavelló  de Fontajau, Els últims concerts Del seu retrobament.

BarcelonaGerard Quintana, líder de Sopa de Cabra, ha respost aquest dimecres a les crítiques per l'ús del castellà amb la seva família, arran del programa El convidat (TV3) d'aquest dilluns: "La meva llengua és el català, però no sóc un talibà i no penso imposar-la a la gent que m'estimo", ha dit Quintana. En una entrevista a El món a RAC1, ha afegit que no és partidari de "comentar" aquestes "opinions adverses" perquè "no hi ha voluntat de diàleg ni d'escoltar".

Segons Quintana, reaccions com aquestes "demostren que vivim en un país més complex del que volem aparentar", i considera que "exclouen molta gent" i van en contra d'una voluntat d'"anar tots junts" per aconseguir les fites que ens marquem "com a país".

El cantant ha tancat l'entrevista subratllant: "Vivim una realitat diversa i vull viure amb respecte perquè em respectin".

El líder de Sopa de Cabra ha rebut les últimes hores moltes crítiques a través de les xarxes socials, on alguns usuaris l'han titllat de "mal independentista" o de "mal català" pel fet de parlar en castellà amb la seva parella i els seus fills.

stats