Cinema
Cultura 06/11/2012

Harrison Ford podria reprendre el paper de Han Solo al nou episodi de 'Star Wars'

Els rumors situen Matthew Vaughn ('Kick-Ass', 'X-Men: primera generació') com a possible director del primer episodi de la nova saga galàctica

Ara
2 min
Mark Hamil, Carrie Fisher  i Harrison Ford a La guerra  de les galàxies, l'episodi 4 de la saga Star Wars.

BarcelonaFa només un dies de la compra de la franquícia 'Star Wars' per part de Disney, i Hollywood ja bull amb rumors de tot tipus sobre els nous episodis de la saga galàctica, que arribaran a partir del 2015. Es parla, per exemple, del possible fitxatge de Matthew Vaughn com a director del primer film de la nova trilogia. Vaughn, que ha dirigit èxits com 'Kick-Ass' i 'Stardust', va abandonar la setmana passada la producció d''X-Men: Days of future past', seqüela d''X-Men: Primera generació' –que ell mateix havia dirigit–, i va deixar el film en mans del productor Bryan Singer. Aquesta renúncia ha abonat els rumors que el vinculen al rellançament de la franquícia de 'Star Wars'.

Però la primera notícia real sobre el possible càsting dels nous episodis de la saga fa referència als protagonistes de la trilogia clàssica. En un article aparegut a la revista 'Entertainment Weekly', l'autor revela que Harrison Ford "està obert a la idea de tornar a la saga" i que és "optimista" sobre les noves pel·lícules, opinió que comparteixen Mark Hammil i Carrie Fisher (respectivament, Luke Skywalker i Leia Organa als films).

Ford, que va interpretar el contrabandista Han Solo a 'La guerra de les galàxies', 'L'imperi contraataca' i 'El retorn del Jedi', no ha sigut mai el portaveu més entusiasta de la trilogia. Ha criticat els guions de Lucas i sempre ha defensat que el seu personatge hauria d'haver mort a 'El retorn del Jedi', de manera que la seva predisposició a reprendre el paper no es donava per descomptada ni de bon tros. Però segons 'Entertainment Weekly', les possibilitats de veure el triplet original de protagonistes passant el relleu a una nova generació d'intèrprets és molt probable.

stats