Sherlock Holmes a Barcelona
Cultura 29/04/2012

Sherlock Holmes s'endinsa en el cor de Barcelona: aconsegueix el còmic amb l'ARA

Cada dia, al quiosc, la versió catalana de la novel·la gràfica que ha portat el detectiu a Barcelona. Per només 9,95 €. Fins al diumenge 6 de maig

Ara
1 min
Holmes s'endinsa en el cor de Barcelona per rescatar l''Ictineu'

BarcelonaPodeu adquirir el còmic en català per tan sols 9,95 € al vostre quiosc, amb l'ARA

Cada dia, fins al diumenge 6 de maig

Quins secrets amaguen les entranyes de Barcelona? Una trapa al monument a Colom porta els protagonistes del còmic Sherlock Holmes i la conspiració de Barcelona cap al que més desitgen: l' Ictineu II . La segona versió que Narcís Monturiol va fer del seu submarí es va vendre com a ferralla el 1868 pels problemes financers que l'assetjaven, però al còmic Sergio Colomino i Jordi Palomé li han donat una nova vida. La trama que es desenvolupa al seu voltant està inspirada en les investigacions que Sherlock Holmes va fer per a la Corona britànica i amb les tensions polítiques dels anys anteriors a l'esclat de la Primera Guerra Mundial.

En segons quines mans, l' Ictineu es podria convertir en una arma mortífera. La primera aparició a la història del vehicle subaquàtic és tot un esdeveniment. "Una mena de monstre prehistòric, que, malgrat el seu aspecte envellit, les taques de rovell i les restes d'algues per sobre, resulta inevitablement elegant", escriu Colomino.

stats