Cinema
Cultura 23/07/2014

Zombies castors i orgies de sang se sumen a la programació del Festival de Sitges

'Zombeavers', de Jordan Rubin, 'Housebound' de Gerard Johnstone i 'The Babadook' de Jennifer Kent es projectaran al festival

Ara
1 min

BarcelonaEl director del Festival de Sitges, Àngel Sala, ha anunciat avui noves pel·lícules que es podran veure a l'esdeveniment. La 47a edició del festival acollirà diversos films de terror sobrenatural i cases encantades, com ara la neozelandesa 'Housebound', de Gerard Johnstone, i l'australiana 'The Babadook', de Jennifer Kent. També s'hi podrà veure 'Home', de Nicholas McCarthy i 'The Canal', d'Ivan Kavanagh.

L'humor serà present al festival amb 'Goal of the Dead', que barreja zombies i futbol, i 'Zombeavers', un film sobre castors assassins que provoquen una orgia de sang. També en comèdia es presentarà 'Premature' de Dan Beers, la història d'un estudiant de secundària que ha de reviure reiteradament la pèrdua de la seva virginitat. A les produccions asiàtiques ja confirmades s'hi afegeix 'Live', del director Noboru Iguchi.

Pel que fa a la categoria de documentals, Sala ha avançat que es podrà veure 'Doc of the Dead', un film sobre com el fenomen zombie s'ha popularitzat en els últims anys. En la mateixa categoria es projectarà 'That Guy Dick Miller', un documental dedicat a un aspirant d'escriptor que va esdevenir actor per accident i del qual tothom coneix el rostre però no el nom.

Tots aquests títols se sumen a la programació ja confirmada del festival, entre la qual hi ha 'Adieu au langage' de Jean-Luc Godard i 'Maps to the Stars' de David Cronenberg. [REC 4], dirigida per Jaume Balagueró, obrirà la 47a edició del festival.

stats