LITERATURA
Cultura 20/07/2011

Trenta-cinc entrevistes que volen explicar Catalunya al món

Escrita per Toni Strubell, 'What catalans want' recull testimonis com els de l'expresident Jordi Pujol, el sociòleg Salvador Cardús i el doctor Moisès Broggi

Redacció
1 min
Retrat de Toni Strubell

BARCELONADemà, dijous 21 de juliol, a les vuit del vespre, el claustre de l’Institut d’Estudis Catalans acollirà la presentació del llibre What catalans want. Could Catalonia become Europe’s next state?, escrit per Toni Strubell i amb fotografies de Lluís Brunet. L’obra, que serà presentada per l’expresident de la Generalitat Jordi Pujol, vol donar a conèixer la realitat catalana al món mitjançant entrevistes a personatges catalans i no catalans residents a Catalunya. En l’acte de presentació també participaran Salvador Giner, president de l’IEC, i Liz Castro, editora del llibre.

What catalans want és resultat de dos anys de treball en què s’han entrevistat personalitats de l’àmbit de la política, l’economia, la cultura, les ciències socials i els mitjans de comunicació, com ara l’expresident Pujol, el sociòleg i membre de l’IEC Salvador Cardús, el doctor Moisès Broggi o el lingüista Joan Solà, vicepresident de l’IEC mort l’any passat. El pròleg del llibre és de l’escriptor irlandès Colm Tóibín.

stats