Música
Cultura 04/09/2019

El concert inaugural del Cruïlla de Primavera té nom propi: Devendra Banhart

Al cicle de tardor del festival, Manel i Buhos ja han exhaurit les entrades

Acn
1 min
Devendra Banhart

BarcelonaEl 13 de febrer de l'any que ve Devendra Banhart actuarà a la sala Razzmatazz en el concert inaugural del cicle de primavera del festival Cruïlla. El músic nord-americà d'origen veneçolà presentarà el seu últim disc, 'Ma', que es publicarà aquest setembre. Les cançons que s'hi inclouen són tan autobiogràfiques com reflexions sobre la cultura japonesa i la influència que ha tingut en el músic. Totes tenen un registre íntim i tendre, que trenca amb la música experimental tan característica del seu àlbum 'Ape in pink marble' (2016). Les veus de Cate Le Bon i Vashti Bunyan també formen part de l'àlbum.

Les entrades per al concert es posaran a la venda aquest mateix divendres a les deu del matí. Així mateix, l'organització del festival ha comunicat que els rapers madrilenys Natos y Waor i els Fat Freddy's Drop també actuaran al cicle de primavera.

Pel que fa al cicle de tardor del Cruïlla, les entrades per als concerts de Manel i Buhos ja s'han exhaurit. L'electroswing dels Caravan Palace, els Catarres i Iseo & Dodosound també formaran part d'aquest cicle, que comptarà amb 14 actuacions entre el 24 d'octubre i el 29 de novembre.

stats