Cultura 19/12/2013

Els novel·listes Irvine Welsh i Jonathan Lethem participaran al cicle Primera Persona del CCCB

El festival se celebrarà del 8 al 10 de maig i també comptarà amb la presència dels músics Tracey Thorn (del duo Everything But The Girl) i Calvin Johnson

Ara
1 min
El teatre del CCCB durant l'edició 2013 del festival Primera Persona

BarcelonaEl Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB) acollirà del 8 al 10 de maig la tercera edició del Festival Primera Persona, que aplega narrativa, música i monòlegs, i que creix de dos a tres dies. El cartell inclou la presència de l'escriptor escocès Irvine Welsh, que a principis del 2014 publicarà la novel·la 'Skagboys', la preqüela de 'Trainspotting'. També hi participarà el novel·lista nord-americà Jonathan Lethem, l'autor de 'The fortress of solitude'.

Tracey Thorn, vocalista del duo britànic Everything But The Girl, passarà pel CCCB per parlar de la seva autobiografia, 'Bedsit Disco Queen: How I grew up and tried to be a pop star'. També hi participarà l'editora i escriptora canadenca Sheila Heti, autora de la novel·la 'How should a person be?: A novel from life, editada en castellà per Blakie Books.

L'apartat musical del Primera Persona comptarà amb el nord-americà Calvin Johnson, fundador del segell K Records i líder del grup Beat Happening; Manolo García, 50% del duo Astrud; i el grup barceloní Nueva Vulcano. La comèdia tindrà com a representant l'humorista Raúl Cimas. El cartell del festival es completarà amb noms encara per confirmar.

stats