Cultura 18/01/2012

Article d'Isona Passola, productora de 'Pa negre', a l'ARA: "Hem descobert que teníem un país darrere nostre"

El film aspira a quedar inclòs a una llista de nou pel·lícules de les quals cinc competiran com a finalistes al Teatre Kodak de Hollywood el 26 de febrer. "El procés ha estat llarg, complex, net i apassionant", assegura

Ara
1 min
Isona Passola: "Vull creure que hem acabat amb el malefici que el català fa nosa "

BarcelonaLa productora de Pa negre, Isona Passola, ha assegurat en un article publicat a l'ARA que gràcies a la pel·lícula "hem descobert que teníem un país darrere nostre que ens ha seguit". El film espera ser a la llista de les nou pel·lícules d'on sortirà una nova selecció de cinc films que competiran com a finalistes, el 26 de febrer, al Teatre Kodak de Hollywood.

Passola afirma que "el procés ha estat llarg, complex, net i, sobretot, apassionant" i subratlla que "els americans han rebut Pa negre amb els braços oberts, han omplert les sales, han aplaudit la naturalitat dels nens, l'actuació dels actors, el talent del director i la dignitat de la producció". Tot i això, Passola és prudent: "És cert que Pa negre no ho té fàcil per arribar a la final", perquè la pel·lícula competeix amb "les millors del món".

Podeu llegir l'article complet a l'ARA Premium.

stats