MÚSICA
Cultura 25/07/2019

Ja hi ha acusació de la fiscalia contra A$AP Rocky

La principal prova contra el raper nord-americà és un vídeo que no s'ha difós publicament

Efe
1 min
A$AP Rocky

La fiscalia sueca ha presentat una acusació contra el raper A$AP Rocky pels càrrecs d'assalt i agressió. El músic nord-americà està en presó preventiva a Estocolm després d'haver sigut detingut a principis de juliol a causa d'una baralla, motiu pel qual va cancel·lar la seva gira europea, inclòs el concert que tenia programat al Sónar. Segons el fiscal, l'acusació es basa en un vídeo que no s'ha publicat (tot i que s'han difós diversos clips dels aldarulls d'aquella nit) que, unit a diversos testimonis, reforça la versió de la víctima.

En aquestes imatges s'apreciaria com el músic, i dos dels seus acompanyants, participa en l'agressió a una persona que és colpejada quan és a terra. La víctima va patir talls provocats per una ampolla en un braç i una orella. La fiscalia preveu que els tres detinguts –Rocky i els seus dos acompanyants– s'estiguin a la presó fins que se celebri el judici, que podria començar dimarts de la setmana que ve.

La notícia de l'acusació de la fiscalia sueca arriba després que Donald Trump fes una piulada dirigida al primer ministre suec per veure "què podien fer per ajudar A$AP Rocky", perquè "molta gent voldria que el tema es resolgués ràpidament". Algunes d'aquestes persones que han intercedit pel seu alliberament han sigut Kim Kardashian, Kanye West i Justin Bieber. En el mateix Sónar, artistes com Stormzy i Octavian també van fer proclames a favor del raper nord-americà.

stats