Música

El líders dels Rolling Stones es confessa

El matrimoni no és per a Jagger

Amb dos exdones i nombroses amants al darrere, Mick Jagger confessa que el matrimoni li dóna "poca satisfacció"

"Tinc una opinió una mica més bohèmia. Per ser sincer, no tinc bona opinió del matrimoni. No dic que no sigui una cosa meravellosa o que la gent no hauria de casar-se, però no és una cosa que estigui feta per a mi. I sembla que tampoc per a moltes altres persones", declara el músic.

Jagger, que surt actualment amb la dissenyadora de moda i model nord-americana Wren Scott, afirma que ell sempre ha ajudat les dones que han estat al seu costat.

"Vaig ajudar Marianne Faithfull en la seva carrera quan jo tenia uns vint-i anys. Solia llegir els guions amb ella. I si es tractava de 'Tres Germanes' (de Txèkhov), jo feia el paper de les altres germanes", recorda el músic al diari londinenc The Times.

"Quan vaig viure amb Jerry Hall, solia ajudar a triar les seves fotos de presentació, o si estava fent alguna cosa en el teatre, llegia les obres amb ella. Això és el normal i funciona en ambdues direccions", afirma.

Jagger explica d'altra banda que els famosos com ell tracten sempre de "controlar la seva imatge" encara que no sigui possible al "cent per cent". "Si ets algú famós, tens lògicament una personalitat pública ... que vols projectar", assenyala.

El realitzador nord-americà Martin Scorsese, que va col·laborar amb ell en el documental Shine a Light sobre els Rolling Stones, diu de Jagger que tracta de "dominar fins a l'últim detall tots els aspectes de la producció".