Música
Cultura 11/02/2014

Jarabe de Palo publica nou disc amb una reedició de 'La flaca'

El nou CD es titularà 'Somos' i parla de la crisi, d'amor i de vida interior

Efe
1 min

BarcelonaJarabe de Palo publicarà el seu nou disc 'Somos' el 18 de febrer, segons ha anunciat el líder de la banda Pau Donés. Seran 12 temes "de rock, funk, amb tocs de pop i un parell de balades", ha explicat el cantant i guitarrista. Les cançons tornen a parlar d'amor però també de "la crisi, d'estats d'ànim, de la vida interior", diu Donés, que considera que, al llarg dels nou discos de la banda, ha plasmat la seva vida "a través de les cançons". A més hi haurà una reedició del tema 'La Flaca' que ha fet el grup per celebrar la seva majoria d'edat.

'Somos' compta amb diverses col·laboracions de La Duende, "una gitana molt poc coneguda"; Gabylonia, "una rapera veneçolana"; i Ximena Sariñana, "una cantant mexicana", segons ha explicat Jarabe de Palo. A més d'aquest trio femení, també hi ha les veus masculines de Leiva, Kekko Silvestre i Lorenzo Jovanotti.

El grup presentarà 'Somos' el 6 de març a Barcelona i el 7 i el 8 a Madrid. El 15 de març començaran una gira per l'Amèrica del Nord i després a l'Amèrica Llatina.

stats