Literatura
Cultura 16/06/2011

J. K. Rowling crea una web dedicada a Harry Potter

El llançament de la misteriosa pàgina, que encara no està en funcionament, coincideix amb l'estrena de l'últim film de la saga el 15 de juliol

Redacció
1 min

BarcelonaJ. K. Rowling no abandona Harry Potter: l'autora de la saga supervendes ha obert un web amb el nom de Pottermore.com, segons informa The Hollywood Reporter.

Per al seu llançament, pàgines web dedicades a la saga van organitzar un joc: els usuaris havien de descobrir unes coordenades, que es corresponien amb les lletres de "pottermore". La pàgina encara no està disponible i mostra el logo de "propera obertura" i la signatura de l'autora. L'espai també disposa d'un compte de Twitter, @Pottermore.

Editors de pàgines web dedicades al mag i les seves aventures que afirmen haver vist una prèvia de la pàgina expliquen que és "impressionant, detallista i pura bellesa". Altres afirmen que "és una de les novetats més fandom.

L'aparició de la pàgina coincideix amb l'estrena, el 15 de juliol, de Harry Potter and the Deathly Hallows (Part 2), l'última part de la franquícia de Warner Bros.

stats