Música
Cultura 01/02/2012

Joan Dausà i Els Tipus d'Interès apleguen actors i músics en el videoclip de 'Jo mai mai'

Hi apareixen membres de Manel i Sidonie i els actors Pep Cruz, Clara Segura, Agnès Busquets, Anna Moliner i Carles Flavià, entre altres

Ara
1 min

BarcelonaJoan Dausà, l'actor que posa veu al protagonista de la sèrie 'Arròs covat', ja té a punt el primer disc del seu projecte amb Els Tipus d'Interès, que sortirà a la venda el 14 de febrer. De moment es pot escoltar la cançó 'Jo mai mai', de la qual han fet un videoclip on apareixen una vintena de músics i actors que expliquen què és el que no han fet mai.

Entre els personatges que han acceptat el repte de Joan Dausà hi ha músics com Arnau Vallvé i Martí Maymó (Manel), Axel Pi (Sidonie), Carol Duran (La Carrau) i Miqui Puig; actors i actrius com Pep Cruz, Clara Segura, Agnès Busquets, Anna Moliner, Santi Ricart i Carles Flavià, i directors de teatre com Marc Angelet i Oriol Broggi. També hi diuen la seva l'il·lustrador Juanjo Sáez i el presentador de televisió Jordi Hurtado.

Joan Dausà i Els Tipus d'Interès és un projecte de Dausà, que fa un parell d'anys va compondre unes quantes cançons. Després s'hi van afegir Martí Maymó i Carol Duran, i més endavant, Axel Pi, David Romero, Toni Llàcer, Florenci Ferrer, Santos Berrocal i Eloi Isern. En el disc també hi col·laboren Arnau Vallvé, que toca la bateria en una cançó, i Clara Segura, que canta 'Encara hi som a temps'.

stats