TEATRE
Cultura 02/08/2011

Joaquín Sabina ja té el seu musical: 'Más de 100 mentiras'

La productora del musical de Mecano i Los 40 Principales financia l'obra, que s'estrenarà el 6 d'octubre al Teatro Rialto de Madrid

Redacció
1 min
L'elenc del musical de Sabina

BARCELONAMás de 100 mentiras serà el primer musical basat en les cançons de Joaquín Sabina i els personatges que neixen en elles. Ahir en van començar els assajos, que s'allargaran 8 setmanes, fins a l'estrena del musical el pròxim 6 d'octubre al Teatre Rialto de Madrid.

L'espectacle serà dirigit per David Serrano, responsable també del guió juntament amb Fernando Castets i Diego Sant Josep. La selecció i direcció musical ha anat a càrrec d'un equip conformat per Pancho Varona, David Serrano, Jose María Cambra i Daniel García, aquest últim director musical. Tot això sota la mirada vigilant del propi Joaquín Sabina. La productora Drive Entertainment ha estat també responsable del musical de Mecano Hoy no me puedo levantar i 40 El Musical.

Els responsables defineixen Más de 100 mentiras com un thriller d'amor, comèdia i desig, encarnat pels personatges nascuts en l'extensa obra musical i poètica de Joaquín Sabina i amb una acurada selecció de les seves cançons com a protagonistes musicals. S'estrenarà al Teatre Rialto, a la Gran Via de Madrid, el proper 6 d'octubre.

stats