MÚSICA
Cultura 21/05/2012

Jorge Drexler, Manuel Carrasco, Marina Rossell i Love of Lesbian, al festival Sons del Món

L'edició d'aquest any ofereix la possibilitat de sortir en catamarà per la badia de Roses amb un concert de petit format inclòs

Acn
1 min
Els amics de les Arts tocaran a la Ciutadella de Roses el 14 de juliol / ACN, Sons del Món

BarcelonaEl festival Sons del Món manté la línia de programar música d'estils diferents i combinar-la amb gastronomia i vi. L'edició d'aquest any, la setena, la inaugurarà el cantautor uruguaià Jorge Drexler, i abans del concert, com ja és tradició, el públic té l'opció de degustar un sopar del xef Sergi Arola.

La programació la formen Marina Rossell –que presentarà l'espectacle que ha dedicat a Moustaki–, els Amics de les Arts i Love of Lesbian, en la que pot ser l'única actuació del grup a les comarques gironines. La programació la tanca l'andalús Manuel Carrasco, que actuarà a Roses el 21 de juliol aportant el toc de música flamenca que sempre té el festival i, com a teloner, s'ha previst l'actuació del bisbalenc Miquel Abras.

Com a novetat d'enguany, el festival ha inclòs una nova activitat. Es tracta d'una sortida nocturna en catamarà per la badia de Roses. El festival ofereix dues hores de navegació en un catamarà amb capacitat per a 80 persones. A més, es combina amb concerts de petit format i amb la degustació d'un còctel.

Els concerts es faran entre el conjunt monàstic de Vilabertran i la ciutadella de Roses del 30 de juny al 28 de juliol.

stats