concerts a Barcelona
Cultura 07/04/2011

Un Palau Sant Jordi adolescent es rendeix a Justin Bieber

18.000 adolescents van assistir a l'esperat concert de l'actual ídol juvenil a Barcelona ahir a la nit. El ball de 'La Macarena' i el moment en què el cantant es va posar la samarreta del Barça, dues de les accions més aclamandes de la nit

Redacció
1 min
Justin Bieber, en un moment del concert al Palau Sant Jordi de Barcelona

BarcelonaEl jove canadenc va oferir ahir a la nit al Palau Sant Jordi de Barcelona l'esperat concert per a tot el seu estol de fans juvenils. El concert es va fer en el marc de la gira My World Tour i va arribar a Barcelona després d'haver fet parada primer a Madrid.

Un espectacle ple de coreografies i versions va fer embogir un públic majoritàriament adolescent. Dos dels moments més aclamats de la nit van ser quan Bieber es va posar la samarreta del Barça i quan va ballar La MacarenaLa Macarena.

Els fans que vulguin veure aquests o altres moments del concert d'ahir a la nit hauran de recórrer a la xarxa, ja que Bieber no va deixar entrar les càmeres dels mitjans al seu espactacle. Avui, YouTube i la resta de xarxes van plenes de vídeos de l'actuació d'ahir, i fins i tot hi ha un usuari que ha penjat tot el concert sencer.

stats