Música
Cultura 26/06/2013

L'Altaveu arriba als 25 anys amb Standstill, Scott Mathews, Damien Jurado i Núria Graham

El festival, que se celebrarà del 5 al 7 de setembre a Sant Boi de Llobregat, també programa els concerts de La Troba Kung-Fú, Dorian, Egon Soda i Pony Bravo

Acn
1 min

BarcelonaEl Festival de la Música i la Cançó de Sant Boi de Llobregat, l'Altaveu, ha fet públic aquest dimecres el cartell de la 25a edició, que se celebrarà els dies 5, 6 i 7 de setembre. Les bandes i artistes participants són Standstill, La Troba Kung-Fú, Dorian, Egon Soda, Ramon Mirabet, Núria Graham, Wednesday Lips, La Sombra del Átomo, Nando Caballero i l'Orquesta del Llanero Solitari, Dorian, Llorer, Mucho i Pony Bravo. El cartell es completa amb l'anglès Scott Mathews i el nord-americà Damien Jurado.

Durant tres dies, l'Altaveu, dirigit per Albert Puig, apropa a la ciutat de Sant Boi programa actuacions musicals en tres espais habilitats: la plaça de l'Ajuntament, els Jardins de l'Ateneu i Cal Ninyo. Com sempre, el festival compta també amb les seccions Altaveu Frontera i Altaveu Emergent i el lliurament dels Premis Altaveu.

Els Premis Altaveu són un acte que ja ha esdevingut el tradicional pròleg del festival i que reconeix els artistes, entitats, trajectòries i iniciatives que d'una manera destacada han enriquit la música produïda a Catalunya durant el darrer any. El jurat dels premis està format per músics, periodistes i professionals del món de la música, juntament amb l'organització del festival.

stats