Llibres
Cultura 12/07/2021

L’ARA se suma a Llibrestiu, la nova festa dels llibres del juliol

El proper 15 de juliol es presenta el llibre de relats ‘Vora el mar’. Hi participaran l’escriptora Empar Moliner, el novel·lista i poeta Xavier Mas Craviotto, el professor de llengua i literatura catalanes Roc Casagran i el periodista i escriptor Jordi Nopca. L’acte serà moderat pel director adjunt de l’ARA, Ignasi Aragay.

1 min
Portada del llibre "Vora el mar"

Amb motiu del Llibrestiu, la nova festa dels llibres del juliol, l’ARA presenta Vora el mar, un recull d'onze contes escrits per algunes de les veus més destacades del panorama literari català actual. L’acte tindrà lloc el 15 de juliol a les 20 h a l’aula magna de la Facultat de Geografia i Història de la UB (Carrer Montalegre, 6, Barcelona; 1 € per a subscriptors i 2 € per a no subscriptors). Serà moderat per Ignasi Aragay, director adjunt de l’ARA. Hi participaran alguns dels autors de Vora el mar (Univers), que parlaran sobre el llibre i també sobre el gènere del relat curt: l’escriptora Empar Moliner, el novel·lista i poeta Xavier Mas Craviotto, el professor de llengua i literatura catalanes Roc Casagran i el periodista i escriptor Jordi Nopca.

El llibre Vora el mar es completa amb contes de Sergi Pàmies, Stefanie Kremser, Jordi Lara, Marta Orriols, Llucia Ramis, Carme Riera i Natàlia Romaní. Són contes d’estiu, que tenen lloc, com diu el títol, arran de mar, en llocs com Cadaqués, Arenys de Mar, Palamós i Sant Pol.

Llibrestiu neix aquest any amb l’objectiu d’incentivar la lectura i la compra de llibres a les portes de les vacances. Si Llibrestiu arrela i té continuïtat, Catalunya tindrà una “festa” del llibre cada trimestre: la campanya de Nadal, Sant Jordi, Llibrestiu i la Setmana del Llibre en Català.

stats