Música
Cultura 25/05/2012

L'ARA estrena el nou videoclip de Quimi Portet

El cantautor filma en 'stop motion' 'Tinc una bèstia a dintre meu', la cançó que obre el disc 'Oh My Love'

Ara
1 min

BarcelonaQuimi Portet ja té nou "filmet de propaganda". Es tracta del videoclip de la cançó 'Tinc una bèstia a dintre meu', que ha filmat amb l'ajuda de la seva filla seguint la tècnica de l''stop motion' i accelerant els fotogrames. "Hi hem treballat uns deu dies, vuit hores diàries, i no ens pensàvem que seria tan difícil", explica Portet.

En el videoclip, Portet comparteix protagonisme amb peluixos i joguines. "La primera idea va ser comprar uns quants peluixos per molt pocs cèntims en una botiga de comerciants xinesos. M'agradava la idea del contrast entre la bèstia de la cançó i el peluix, que és dolç i infantil", diu. Portet i la seva filla van treballar amb un guió improvisat. "Cada dia muntàvem el que havíem filmat i el resultat ens suggeria cap a on podria anar", explica. Així, hi van apareixent imatges com ara un duel "a l'estil de l'oest" entre un ànec i un peluix. Portet aprofita el videoclip per fer realitat el somni de "sortir amb una samarreta 'imperio'" i fins i tot ensenya cuixa. "Per l'art t'has de sacrificar", fa broma.

'Tinc una bèstia a dintre meu' és la cançó que obre el disc 'Oh My Love', que començarà a presentar en directe el 2 de juny a la sala Slàvia de Les Borges Blanques. Els següents concerts de Quimi Portet seran el 7 de juny al Festival Mirall Sonor de Tarragona, el 8 a Terrassa (Faktoria d'Arts), el 9 a Mataró (Clap), el 16 a Muro (Claustre des Convent),el 29 al PopArb d'Arbúcies, el 7 de juliol al festival Cruïlla de Barcelona i el 13 a Rubió (El Mas de Pedrafita).

stats