Música
Cultura 26/10/2014

Liam Gallagher anuncia la ruptura del seu últim grup, els Beady Eye

Tornen les conjectures sobre la possible reunió dels Oasis, encara que els germans Gallagher no han confirmat res. A l'octubre del 2015 se celebrarà el 20à aniversari de la publicació de '(What's the story) morning glory?'

Efe
1 min

LondresLiam Gallagher ha anunciat la ruptura del seu grup Beady Eye, que va formar el 2009 després de la dissolució dels Oasis, la banda que liderava amb el seu germà Noel. En el seu compte de Twitter, Gallagher ha afirmat: "Els 'Beady Eye' s'han acabat. Gràcies pel vostre suport. LGx".

El petit dels Gallagher, de 42 anys, va formar els Beady Eye amb els excompanys de grup Gem Archer, Andy Bell i el bateria Chris Sharrock, alhora que el seu germà Noel fundava els Noel Gallagher's High Flying Birds.

Dos discos i poca repercussió

Els Beady Eye van publicar el seu àlbum de debut, 'Different Gear, Still Speeding', l'any 2011. Dos anys després arribaria 'BE'. Tots dos àlbums van arribar a situar-se entre els cinc primers llocs de les llistes de més venuts però el grup només va aconseguir col·locar un senzill en el 'top 40', 'The Roller'. El febrer passat, els Beady Eye van anul·lar una actuació al festival Coachella a Califòrnia (EUA) i posteriorment van anunciar la ruptura amb l'agent Scott Rodger.

Tornen els Oasis?

La notícia difosa en les últimes hores a les xarxes socials ha alimentat conjectures que Liam i Noel, que s'havien barallat, podrien tornar a unir-se com a Oasis, si bé tots dos músics es mostren ambigus respecte a la seva reconciliació. El 2 d'octubre del 2015 farà vint anys del llançament del popular segon àlbum de la banda fundada el 1991 a Manchester, '(What 's the story) Morning Glory?', fet que podria ser el pretext per tornar junts a l'escenari.

stats