TEATRE
Cultura 30/07/2012

'Litus' farà el salt de la Sala FlyHard al Lliure al setembre

La tragicomèdia de Marta Buchaca ha sigut l'èxit de l'estiu i passarà a l'Espai Lliure a partir del 13 de setembre

Laura Serra
1 min
'Litus' / ROSER BLANCH

BarcelonaAquest dilluns s'havia de fer l'última funció de 'Litus', l'obra de Marta Buchaca, a la Sala FlyHard. Però la sala que gestiona la companyia de Jordi Casanovas ha arribat a un acord amb el Teatre Lliure per poder-la representar del 13 de setembre a l'1 d'octubre a l'Espai Lliure. L'obra ha sigut un èxit i ha omplert durant dos mesos la petita Sala FlyHard al 100%. El fantàstic repartiment d'una tragicomèdia sobre el dol i l'amistat el conformen Anna Alarcón, Borja Espinosa, Josep Sobrevals, Sergi Torrecilla i David Verdaguer.

El Lliure de Pasqual, que ja havia avançat que volia obrir-se a propostes joves en aquesta sala petita, oferirà les instal·lacions perquè un espectacle que acaba les funcions amb èxit de crítica i públic pugui continuar exhibint-se mentre no comenci oficialment la temporada 12/13 del Lliure.

L'inici oficial de temporada al Lliure, però, serà el mes d'octubre, amb l'estrena de 'Songs of wars I have seen', a partir de la novel·la homònima de Gertrude Stein i amb música de Heiner Goebbels interpretada pel grup instrumental bcn216 a Montjuïc, el 10 d'octubre; i amb 'Pàtria', escrita i dirigida per Jordi Casanovas, director de la Sala FlyHard, a Gràcia, el 18 d'octubre.

stats