Música
Cultura 03/01/2017

Lluís Llach, Sílvia Pérez Cruz, Manolo García i la Fura dels Baus encapçalen un concert a favor dels refugiats

L'espectacle solidari 'Casa nostra, casa vostra' se celebrarà l'11 de febrer al Palau Sant Jordi

ARA / Agències
1 min
Lluís Llach

BarcelonaLluís Llach, Manolo García, Macaco, Sílvia Pérez Cruz i La Fura dels Baus són els primers confirmats del gran concert per a les persones refugiades que se celebrarà al Palau Sant Jordi de Barcelona el pròxim 11 de febrer, segons informen avui els responsables de l'espectacle 'Casa nostra, casa vostra'. Tots els beneficis que s'obtinguin per la venda d'entrades es destinaran a organitzacions que treballen en migració i refugi.

La iniciativa, que compta amb la producció del Primavera Sound i la participació del Canet Rock i Clippers, forma part de la campanya 'Catalunya per l'acollida', que també organitzarà una manifestació el dissabte 18 de febrer.

Un enorme muntatge de La Fura dels Baus serà el fil conductor del concert. Lluís Llach tornarà a tocar en directe acompanyat de l'actriu Sílvia Bel. El retorn de Manolo García als escenaris es produirà nou mesos després d'haver reunit 15.000 persones al Parc del Fòrum de Barcelona. Està previst que pugin a l'escenari del Palau Sant Jordi una cinquantena d'artistes.

stats