Cultura 30/04/2014

Loquillo denuncia que l''ABC' ha manipulat el titular on relaciona votar i nazisme

El cantant estudia una querella i afirma a RAC1: "És impossible que jo pugui dir això, estic flipat i al·lucinat"

Ara
1 min
Loquillo i la seva Harley-Davidson exposada al Motobar 99% de Barcelona.

BarcelonaEl cantant Loquillo ha denunciat des del seu Twitter oficial "la vergonyosa manipulació de les meves declaracions a l''ABC'". "Vull deixar clar que: em referia a l'agressió a Pere Navarro, en cap cas al dret a decidir dels catalans, del qual sempre m'he manifestat a favor dins de la legalitat", ha afirmat.

L'ABC ha publicat una entrevista aquest dimecres on se suposa que Loquillo deia: "A Catalunya volen que votem per acabar amb la democràcia. El mateix que demanaven les S.A. nazis".

El cantant ha dit, "molt emprenyat", a RAC1: "Jo vaig dir que una agressió al polític que sigui és nazi", ha aclarit. Indignat, ha dit que, "si al final no podem dir el que pensem, no faré una puta entrevista més, perquè si et poden posar les paraules a una altre lloc..", lamentava. "És impossible que jo pugui dir això, estic flipat i al·lucinat", diu el músic. "Puc ser crític però no puc dir això. La meva batalla va lluitar a la batalla de l'Ebre", ha explicat i diu que se sent en un foc creuat entre Madrid i Catalunya.

En concret, a l'ABC, quan li demanen sobre "els últims esdeveniments al voltant de l'independentisme català", transcriuen aquesta resposta:

"És un salt qualitatiu que fa una mica de por ja", diu, i demana "responsabilitat".

stats