Cinema
Cultura 30/04/2012

'Los Vengadores' arrasen a la taquilla global

La cinta recapta 135 milions d'euros a 40 territoris internacionals una setmana abans de la seva estrena als Estats Units

Ara
1 min

BarcelonaLa unió fa la força. Com a mínim, a la taquilla. El film que aplega els principals superherois de Marvel, 'Los Vengadores', ha rebentat les taquilles de mig món. En el primer cap de setmana ha recaptat 135 milions d'euros en els més de 40 territoris internacionals on s'ha estrenat una setmana abans que arribi a les pantalles dels Estats Units.

Segons Rentrak, a l'estat espanyol 'Los Vengadores' ha recaptat 5,2 milions d'euros, la millor entrada de l'any, i gairebé la meitat del total de taquilla (10,8). Al Regne Unit, la pel·lícula ha batut els rècords de qualsevol film de superherois aconseguit, 18,6 milions d'euros. Segons la web especialitzada Box Office Mojo, aquestes xifres indiquen que la taquilla internacional –és a dir, excloent-hi els resultats dels Estats Units– podrien arribar als 453 milions d'euros.

De moment, les xifres de 'Los Vengadores' dupliquen les d''Iron man 2', que és el títol més taquiller dels que han protagonitzat en solitari els personatges que integren aquest 'dream team' superheroic.

stats