Cinema
Cultura 11/05/2015

'Los Vengadores: La era de Ultrón' segueix dominant la taquilla mundial

El supergrup de Marvel imposa la seva llei i recapta 69,1 milions als Estats Units i 60,9 a la resta de territoris internacionals

Ara
1 min
'Los Vengadores: La era de Ultrón'

BarcelonaDues setmanes després de l'estrena, 'Los vengadores: La era de Ultrón' continua el seu domini aclaparador de la taquilla mundial. La pel·lícula va recaptar en el seu segon cap de setmana als Estats Units 69,1 milions d'euros i n'acumula 280,1 milions. El film de Marvel s'ha convertit en el segon més ràpid de la història en traspassar la barrera dels 300 milions de dòlars (268,7 milions d'euros), només superat per 'Los Vengadores'.

La taquilla internacional també continua sotmesa al poder del supergrup de Marvel. Fora dels Estats Units, la pel·lícula ha acumulat aquest cap de setmana 60,9 milions d'euros. L'acumulat de la taquilla mundial és, de moment, 784.7 milions d'euros; però a falta de l'estrena del film a mercats estratègics tan importants com la Xina o el Japó, sembla inevitable que la pel·lícula acabi traspassant la barrera dels 1.000 milions d'euros.

stats