Cinema
Cultura 04/05/2015

'Los Vengadores: La era de Ultrón', segona millor estrena de la història als Estats Units

La pel·lícula recapta 167,4 milions d'euros però es queda lluny dels 184,9 milions de la primera entrega de la saga

Ara
1 min
'Los Vengadores: La era de Ultrón'

BarcelonaAmb 167,4 milions d'euros recaptats durant el cap de setmana, 'Los Vengadores: La era de Ultrón' s'ha convertit en la segona pel·lícula més taquillera de la història als Estats Units. Tot i la magnitud de la xifra, la nova entrega cinematogràfica del supergrup de Marvel no va superar la marca de la primera pel·lícula de la saga, 'Los Vengadores', que va recaptar 184,9 milions en el seu primer cap de setmana.

Per explicar que la nova entrega no hagi trencat els rècords, els experts apunten a la competència que ha suposat els esdeveniments esportius que s'han celebrat aquest cap de setmana, especialment el 'combat del segle' entre Floyd Mayweather i Manny Pacquiao, així com les crítiques que havia rebut la pel·lícula, molt més tèbies que les de la primera part. Aquesta és la crítica de l'ARA de la pel·lícula.

Sumant la recaptació global arreu del món, 'Los Vengadores: La era de Ultrón' ja porta recaptats 559,4 milions d'euros i es dóna per descomptat que la pel·lícula superarà la barrera dels 1.000 milions. A Espanya, segons informa BoxOffice.es citant fonts de Rentrak, la pel·lícula ha tingut un resultat proporcionalment més discret, amb una taquilla de 5,3 milions que en acabar de sumar totes les sales podria arribar als 5,65 milions. Aquest any, 'Fast & Furious 7' va recaptar 5,9 milions i '50 sombras de Grey', 7,3 milions.

stats