Cultura 06/05/2021

Love Of Lesbian, Nathy Peluso i Vetusta Morla, caps de cartell del Vida Festival

La cita musical vilanovina tindrà supervisió científica i es farà sense distància entre el públic

2 min
Love of Lesbian

BarcelonaEl Vida Festival ja té pràcticament tancada la programació de l'edició que se celebrarà a Vilanova i la Geltrú els dies 1, 2 i 3 de juliol. Les incorporacions de Love of Lesbian, Nathy Peluso i Vetusta Morla completen un cartell en el qual només falta confirmar qui actuarà al Vida Club i a La Daurada Beach Club. Com en el cas del Cruïlla, els resultats del concert de Love of Lesbian al Palau Sant Jordi, amb només sis positius identificats entre els prop de 5.000 assistents, han convençut la direcció del Vida de tirar endavant el festival sense distància social entre el públic. Tanmateix, treballaran amb la supervisió dels científics de la Fundació Lluita contra la Sida i les Malalties Infeccioses per implementar les mesures que recomanin els experts i que garanteixin "el millor dels espais segurs", sempre amb l'autorització de les autoritats sanitàries.

Pel que fa a la programació artística, el dijous 1 de juliol hi actuaran Vetusta Morla, Hinds, Rigoberta Bandini, Joe Crepúsculo, The New Raemon & Paula Bonet, Pol Batlle & Rita Payés, Mourn i Súper Gegant, entre d'altres. El divendres 2 de juliol serà el torn de Nathy Peluso, Maria Arnal & Marcel Bagés, Stay Homas, Pau Vallvé, Ferran Palau, Ladilla Rusa, Mazoni i Hijos del Trueno, entre d'altres. I el dissabte 3 de juliol hi haurà concerts de grups i artistes com ara Love of Lesbian, Clara Peya, Sen Senra, María José Llergo, Mujeres, Enric Montefusco, El Petit de Cal Eril, Tarta Relena i Núria Graham.

Sense artistes internacionals

És a dir, no hi actuaran els grups i artistes internacionals previstos inicialment, com ara Belle & Sebastian, Devendra Banhart, Destroyer, Baxter Dury i Damien Jurado. "Tot i la nostra voluntat de mantenir el mateix cartell del Vida 2021 en l’apartat internacional, els grups i tots els seus equips de treball ens han comunicat les dificultats de dur a terme les respectives gires aquest estiu i, conjuntament, hem acordat que passaran a formar part del cartell del Vida 2022, que anunciarem la setmana del 5 de juliol", explica la direcció del Vida.

stats