Moda
Cultura 09/11/2011

Marc Jacobs debuta al cinema i la televisió

El dissenyador candidat a succeir John Galliano a la firma Dior ha aparegut a 'South Park' caracteritzat com a Múscul Man Marc, i ha interpretat un paper al film 'The Disconnected'

Ara
1 min
El dissenyador nord-americà Marc Jacobs

Després d'anunciar el seu paper cinematogràfic al film The Disconnected, el dissenyador Marc Jacobs ha parlat del seu debut a la sèrie South Park caracteritzat com a Múscul Man Marc.

"Aquest serà el proper tatuatge que em faré, el Múscul Man Marc de South Park", va explicar. "Sincerament, i sense cap mena de dubte, és un gran honor, per sobre i més enllà del reconeixement del Council of Fashion Designers of America –deia Jacobs–. Després de ser immortalitzat a South Park, puc morir tranquil", recull el New York Magazine.

El director creatiu de Louis Vuitton també ha alabat els creadors Trey Parker i Matt Stone i ha destacat que la sèrie de dibuixos animats és un dels seus programes favorits de televisió. "Tinc dos personatges de Cartman tatuats, un a cada braç: Clyde Frog i Rumpletumskin".

El que durant setmanes es va perfilar com a successor de John Galliano al capdavant de Dior també ha fet la seva primera aparició al món del cinema, al costat de Jason Bateman, Andrea Riseborough i Alexander Skarsgard, en un "drama centrat en les connexions humanes d'un grup de gent en un món connectat", segons IMDB. "Va ser una experiència superexcitant –que segurament mai repetiré–, però m'ho vaig passar molt bé".

stats