Cultura 05/02/2021

Mira l'espectacular videoclip de Maria Arnal i Marcel Bagés: 'Fiera de mí' és el primer senzill del nou disc

'Clamor' sortirà el 5 de març i inclou una col·laboració amb Kronos Quartet

1 min

Dos anys després d'acabar la gira de l'exitós 45 cerebros y 1 corazón, Maria Arnal i Marcel Bagés han llançat aquest divendres el primer senzill del seu pròxim disc, que porta per títol Fiera de mí. El disc, titulat Clamor, sortirà el 5 de març i inclourà col·laboracions amb Kronos Quartet (amb qui Arnal va actuar al festival Grec), amb Holly Herndon, un referent en l'experimentació digital, i amb la formació electro-acústica Morphosis Ensemble.

Segons el comunicat que han fet públic els artistes, a Fiera de mí exploren "el desig i el que és carnal" i apel·len "a la nostra animalitat oculta". I pel que fa al conjunt del disc, que van compondre i enregistrar entre Barcelona i Atenes conjuntament amb David Soler, aborden "els canvis personals, col·lectius i globals a què ens aboca un planeta en crisi, la nostra infinita capacitat de transformació davant les adversitats i els reptes d’un futur més incert que mai", amb una sonoritat que una altra vegada vol contribuir a renovar la música d'arrel. El disc és "pop mutant en els límits de l’emoció, quaranta minuts d’una intensitat brutal que culmina les expectatives generades per 45 cerebros y 1 corazón", subratlla la discogràfica d'Arnal i Bagés.

El videoclip de Fiera de mi està dirigit pel realitzador i performer Joan Galo. La banda va fer la preestrena del seu nou espectacle al Mercat de Música Viva de Vic i va participar al Sónar +D. També han actuat a Castelló, Terrassa, València i Pamplona i recalarà a Madrid els pròxims 2 i 3 de març.

stats