Teatre
Cultura 12/08/2011

Rosa Maria Sardà, Santi Ibàñez i Sol Picó encapçalen les propostes de sala de FiraTàrrega 2011

Mentidera Teatre, Produccions de Ferro, l'Ateneu Popular de 9 Barris i Enfila't també seran protagonistes d'aquesta secció

Acn
2 min

BarcelonaJoves talents i noms consolidats de la interpretació a Catalunya són el còctel que servirà FiraTàrrega en la secció d'espectacles de sala. Rosa Maria Sardà abandera la llista de propostes amb el ja estrenat Sagarra dit per Rosa M. Sardà, de la companyia Ipsilamba. L'actor de rostre televisiu Santi Ibàñez oferirà la proposta humorística Santi's RIP, de la companyia Zitzània. Les companyies Mentidera Teatre i Produccions de Ferro duran a Tàrrega el muntatge Tot, l'Ateneu Popular de 9 Barris hi traslladarà el 15è Circ d'Hivern amb la proposta Circumstàncies i Enfila't completarà l'oferta de circ amb Plecs. Sol Picó, Divinas i Alba Sarraute completen la programació de sala d'enguany.

Fidel a la seva aposta per una programació de qualitat, FiraTàrrega reserva també enguany un espai per a les produccions de sala. La proposta del certamen es caracteritza per la convivència entre grans exponents de l'escena catalana amb les propostes d'artistes emergents. Des del teatre de text fins al circ, passant pel musical o la dansa, la programació juga amb la mescla de disciplines.

Rosa Maria Sardà, la coreògrafa Sol Picó i Santi Ibàñez són, probablement, els més destacats artistes que participaran en aquesta secció. Sardà, amb el muntatge estrenat enguany al Teatre Romea de lectura dramatitzada, Segarra dit per Rosa M. Sardà. Picó i la seva companyia oferiran Petra, la mujer araña y el putón de la Abeja Maya, un espectacle estrenat al Festival Grec 2011. I finalment, Ibàñez posarà humor al festival amb Santi's RIP, on l'actor explica el seu propi funeral.

Pel que fa als artistes emergents, el més evident és el cas d'Alba Sarraute (Premi Sant Miquel FiraTàrrega 2009), que torna al certamen amb el seu últim treball Soy la otra (La Diva).

D'altra banda, aquesta secció comptarà amb la participació de les companyies catalanes La Mentidera Teatre, Produccions de Ferro, Divinas i el circ de l'Ateneu Popular de 9 Barris. Les entrades per aquests espectacles ja estan a la venda.

stats