MÚSICA
Cultura 19/05/2011

"Tocar al Palau és com un partit contra el Madrid"

Dissabte Mazoni presenten 'Fins que la mort ens separi' en la seva estrena al Palau de la Música. Jaume Pla, líder de la formació, explica a l'Ara TV què significa per a ell tocar a la sala modernista i dóna detalls del concert, que tancarà el Festival de Guitarra

Marta Salicrú
1 min

BarcelonaMazoni, la formació que lidera el músic empordanès Jaume Pla, presenten dissabte el seu últim disc, Fins que la mort ens separi, al Palau de la Música. El concert, que serveix per tancar el Festival de Guitarra, és el debut de Mazoni al Palau.

Pla explica a l'Ara TV que "tocar al Palau és com un partit de Lliga contra el Madrid", perquè és un concert més, però que alhora té un significat simbòlic afegit.

El músic de La Bisbal també dóna detalls del repertori del concert, en què convidaran una persona del públic a tocar amb ells Ei, que surt el sol. Pla explica a l'entrevista com va sorgir aquesta idea.

Si voleu ser l'afortunat o afortunada que debutarà al Palau amb Mazoni, podeu practicar la vostra intervenció amb aquest vídeo, en què Jaume Pla ensenya a l'Ara TV què haurà de tocar l'espontani.

stats