Cultura 04/02/2011

Mick Jagger actuarà als Grammy per primera vegada

El cantant farà un homentage al difunt Solomon Burke, una forta influència per ell

Efe
1 min
Mick Jagger

Los ÀngelesMick Jagger, líder i cantant dels Rolling Stones, actuarà en directe per primera vegada als premis Grammy, que se celebraran el proper 13 de gener a l'Staples Center de Los Angeles.

Jagger estarà acompanyat per Rapahel Saadiq, productor i cantat de soul i R'n'B de la vella escola. L'actuació rendirà tribut al cantant Solomon Burke, gegant –en tots els sentits– del soul, que va morir recentment. Burke va ser una forta influència en la manera de cantant de Jagger en els seus inicis.

Jagger ha aparegut només una vegada en els Grammy, i va ser via satèl·lit des de Londres, l'any 1986. Aquella vegada l'aparició va ser motivada per l'entrega d'un premi a la trajectòria artística dels Rolling Stones, que va ser presentat per Eric Clapton.

Altres artistes que actuaran en directe durant l'edició número 53 dels Grammy seran Arcade Fire, Eminem, Lady Antebellum, Lady Gaga, Miranda Lambert, Muse i Katy Perry. Justin Bieber, Janelle Monáe, Rihanna, Cee Lo Green, Gwyneth Paltrow, Norah Jones, Selena Gómez i LL Cool J faran de presentadors.

El raper Eminem, amb deu candidatures, parteix com a principal favorit, davant les set candidatures de Bruno Mars i les sis de Lady Gaga.

stats