Humor
Cultura 10/06/2020

Els còmics Miguel Noguera, El Soterrani, Raquel Hervás i Pepe Colubi actuaran al Cruïlla XXS

L'escenari dels humoristes serà el jardí del Museu Marítim de Barcelona

Núria Juanico
1 min
L'humorista i escriptor Miguel Noguera.

BarcelonaEl cartell del Cruïlla XXS, la versió del Festival Cruïlla adaptada a les mesures sanitàries pel coronavirus, segueix engreixant-se. Després d'anunciar bona part dels grups musicals que hi actuaran i dels espectacles que s'hi podran veure, ara el festival ha fet públics també els humoristes que passaran pels seus escenaris. Durant tot el juliol, el Cruïlla XXS acollirà els monòlegs de Miguel Noguera, Charlie Pee, Raquel Hervás, El Soterrani, Patricia Espejo, Txabi Franquesa i Bru Esteve, entre d'altres. Les actuacions es faran al jardí del Museu Marítim de Barcelona.

La selecció dels monologuistes del festival ha anat a càrrec de Tomàs Fuentes, que també hi actuarà. La programació d'humor, que s'aixopluga sota el nom de Comedy dins el festival, també inclourà monòlegs d'Impro Barcelona, el roast a Pepe Colubi, Txabi Franquesa i Luis Álvaro. Així mateix, es faran sessions de micro obert, l'espectacle El soterrani i una actuació de La Ruina Show.

Completen la programació Andreu Casanova, Carmen Romero, Irene Minovas, Ana López, Xavi Daura, Adri Romero, Enzo Vizcaíno, Ignasi Taltavull, Guillem Estadella, Marc Sarrats, Pilar de Francisco, Borja Sumozas, Vermunólogos, Jorge Yorya, Kike García, Andrés Fajngold i Denny Horror. En total, la programació del Cruïlla XXS comptarà amb més de 100 espectacles.

stats