Cultura 10/05/2021

Mira el nou videoclip de Sopa de Cabra per celebrar els 30 anys de 'Ben endins'

La banda enregistra una nova versió de 'Si et quedes amb mi' amb Alguer Miquel, Beth i Santi Balmes

1 min
Sopa de Cabra celebra els 30 anys del seu gran disc, 'Ben endins'

BarcelonaAquest dilluns fa 30 anys del llançament del disc Ben endins un 10 de maig del 1991 al segell Salseta Discos. Avui comença la celebració d'un disc "que els va canviar la vida", diu la discogràfica, que afirma que és el més venut de la història del rock català. El 2000 van rebre el disc de platí (100.000 còpies venudes). El disc tenia 19 temes, 14 dels quals eren enregistrats en concert i 5 d'inèdits, i tots han esdevingut mítics: Podré tornar enrere, Sota una estrella, Si et quedes amb mi, a banda d'altres èxits del grup com L'Empordà, El boig de la ciutat o L'Estació de França. Va ser el disc que els va impulsar a fer el salt fallit al castellà de Mundo infierno.

'Si et quedes amb mi 30 anys', de Sopa de Cabra

El primer single va ser Si et quedes amb mi, per això aquest dilluns han llançat una versió coral del tema amb col·laboradors com Santi Balmes, Alguer Miquel, Suu, Joan Dausà, Beth Rodergas o Judit Neddermann.

La banda ha decidit fer promoció d'aquesta efemèride per donar el tret de sortida de la seva gira d'estiu, que vol recuperar l'esperit d'aquell disc en directe i ja té 10 dates confirmades i passa per tots els principals festivals: Cruïlla, Grec, Cap Roig, Jardins de Terramar, Arts d'Estiu o Som de Mar. Aquest dilluns, a més, conversaran amb Antoni Bassas a la Casa Seat per rememorar aquell disc i tot el que va suposar per a la banda.

stats