Cultura 29/03/2019

Mishima anuncia el primer disc en directe, 'Ara i aquí'

El CD i el DVD sortiran el 13 d'abril i serviran per celebrar el vintè aniversari de la banda

Ara
1 min

BarcelonaMishima ha anunciat un nou disc en directe, que s'editarà en format CD i DVD el 13 d'abril i que servirà per celebrar el seu vintè aniversari (a finals del 1999 van gravar la primera maqueta). El disc es dirà 'Ara i res' i serà el primer àlbum en viu de la banda. Es va enregistrar durant els dos concerts de Nadal que van oferir a la Sala Apolo de Barcelona els dies 20 i 22 de desembre.

'Ara i aquí' satisfà una demanda recurrent dels seus fans, segons assegura la discogràfica: el testimoni de l’energia, el vigor i l’emoció dels seus directes, un recull de sensacions entre la comunió i la catarsi. El repertori combina grans èxits amb obra recent. Per anunciar-lo han avançat un vídeo a les plataformes digitals on es poden sentir 'Tornaràs a tremolar' i 'La forma d’un sentit'.

Amb vuit àlbums d’estudi, el grup començarà la gira del seu vintè aniversari el 3 de maig, a les escales de la catedral de Girona (al festival Strenes). David Carabén (veu i guitarra), Marc Lloret (teclats), Dani Vega (guitarra), Xavi Caparrós (baix) i Alfons Serra (bateria), a més, continuen la gira del disc 'Ara i res'.

stats