CARA A CARA
Cultura 03/01/2014

Mister Furia entrevista Professor Manso (The Pinker Tones)

Els fundadors de l'inquiet grup de música electrònica The Pinker Tones (ara trio amb DJ Niño) preparen el segon volum del llibre disc Rolf & Flor i regalen, cada divendres, una cançó 'online' a 'www.freemusicfridays.tumblr.com'

2 min
PROFESSOR MANSO MISTER FURIA Entrevista

M.F. | M'agradaria escampar una mica el núvol de misteri que hi ha al voltant de The Pinker Tones... ¿Sou tan famosos com diuen els vostres fans, o tan mentiders com diuen els vostres detractors?

P.M. |Jo diria que som moderadament famosos. En referència al tema de si som mentiders o no, respongui el que respongui et podria estar mentint, així que val més que l'hi preguntis a algú que ens conegui de debò.

I ara què? És que diuen que no pareu...

Sempre ens deixem portar per la intuïció i el moment, així que encara no sé en què ens ficarem... però, de moment, al febrer veurà la llum l'àlbum Por arte de magia del cantaor Ma-nuel Fernández, que hem tingut el privilegi de produir. Sí, sí, un disc de flamenc que sorprendrà més d'un!

Ara què escoltes?

En un 90%, el mateix que fa cinc anys... Els clàssics són sempre moderns.

De fet, sou gent amb molts interessos. Explica'm una mica la teva faceta de fotògraf.

Ja fa 20 anys que faig fotos i de fet vaig estudiar fotografia, no música! Ara mateix estic preparant un llibre per al 2014 amb retrats de tots els veïns del meu barri, Mas Sauró. Podeu veure'n una selecció a la meva web: www.alexllovet.com

Un record d'infància?

No sé per què m'ha vingut al cap l'última vegada que em vaig fer pipí a sobre. Va ser a casa la meva àvia i en aquell moment em vaig sentir fatal, ja que em devia considerar massa gran per a allò. Però ara que estic vivint aquest mateix procés amb la meva filla gran, el record em torna ple de tendresa.

Un record de gira?

Vols que comenci a escriure un llibre?

Si tots els caps de totes les companyies discogràfiques estiguessin disposats a escoltar-te, què els hi diries?

Massa tard.

Si el Professor Manso del 2013 pogués parlar-li a cau d'orella al Manso del 2001, l'any en què vau fundar el grup, què li diria? Rectificaries alguna cosa?

Rectificar? Ni parlar-ne! Els errors m'han ensenyat molt més que els encerts. Li diria que gaudís de cada moment com si fos l'últim i que està a punt de viure uns anys inoblidables.

Com us aguanteu després de tant de temps el Furia i tu, treballant tant com treballeu?

Ens uneix un respecte profund i una gran amistat. I ens acceptem tal com som, amb algunes virtuts i un munt de defectes, sense pretendre canviar l'altre.

stats