Cultura 11/06/2014

Els 'hits' del Modernisme, gratis al MNAC

Una selecció d'obres d'art modern es podrà visitar durant l'estiu mentre el museu prepara la nova presentació de la col·lecció

Ara
1 min
'Fi de segle XIX', de Ramon Casas

BarcelonaA partir del 17 de juny, mentre el MNAC prepara la nova presentació de la col·lecció d'art modern, que obrirà al públic a finals del mes de setembre, el Museu Nacional exposa una selecció de 52 obres d'aquest període.

Aquesta selecció -noms com Fortuny, Gaudí, Nonell, Casas, Picasso o Dalí- es podrà visitar de forma gratuïta fins al 30 d'agost a les sales d'exposició temporal, una vegada finalitzada la mostra que el museu ha dedicat a l'obra del fotògraf Joan Colom.

Al setembre, la nova presentació de la col·lecció permetrà desplegar un relat que arribarà fins als anys 1950 i que inclourà totes les produccions artístiques: la fotografia, el cartellisme, el cinema, l'arquitectura i les arts decoratives, a més de l'escultura i la pintura. Aquest nou relat tindrà com a eixos centrals les sales dedicades al modernisme, a l'Exposició de 1929 i als anys 1930 i la Guerra Civil.

stats