Cinema
Cultura 06/03/2014

'A monster calls' serà el nou film de Juan Antonio Bayona

El cineasta català adaptarà el 'best-seller' infantil de Patrick Ness 'Un monstruo viene a verme'. La pel·lícula es rodarà en anglès a l'octubre, abans de la seqüela de 'Guerra Mundial Z'

Ara
1 min
Una il·lustració del llibre infantil 'Un monstruo viene a verme', de Patrick Ness. DEBOLSILLO

BarcelonaJa és oficial. Jose Antonio Bayona tornarà a posar-se darrere la càmera abans que acabi l'any per rodar una adaptació de la novel·la 'Un monstruo viene a verme', un 'bestseller' infantil que l'autor americà Patrick Ness va escriure a partir d'una idea de Siobhan Dowd. La pel·lícula, un drama fantàstic, es rodarà abans que el director s'embarqui en la producció de la seqüela de 'Guerra Mundial Z'.

'A monster calls' serà el títol d'una pel·lícula que, com 'Lo imposible', Bayona rodarà en anglès amb un repartiment internacional. El film reincidirà en les relacions maternofilials que el director ja explorava en les seves dues primeres obres. El protagonista d''A monster calls' és un nen que, per enfrontar-se a la malaltia de la seva mare, que li provoca terribles malsons, es refugia en un món de fantasia. Així, cada nit, un monstre ve a visitar-lo i li proposa un joc: ell li explicarà tres històries i, a continuació, el nen n'hi haurà d'explicar una altra.

"És un increïble privilegi portar a la pantalla el llibre de Patrick Ness –ha declarat Bayona al portal The Wrap−, i no podia imaginar-me millors aliats per a aquesta empresa. Després d''El orfanato' i 'Lo imposible', 'A monster calls' és el final perfecte d'una trilogia centrada en l'extraordinària força del vincle entre mare i fill".

La pel·lícula serà produïda per la madrilenya Apache Entertainment, els responsables de l'èxit de 'Lo imposible', però finançada per les productores nord-americanes River Road Entertainment, Participant Media i Lionsgate International. L'any previst d'estrena és el 2016.

stats